Aicinām uz Liepājas Tautas foto studijas “FOTAST” gada izstādes atklāšanu

02.01.2020

Jaunuma titlulattēls

Šo piektdien, 3. janvārī, pulksten 17:30 Liepājas Latviešu biedrības nama Izstāžu galerijā un foajē tiks atklāta Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra Tautas foto studijas “FOTAST” gada izstāde “Refleksija”.

Kā pastāstīja foto studijas vadītāja Līga Evaldsone, izstāde tapusi ar filozofisku pieeju cilvēka pašizziņai, aicinot skatītājus saskatīt kaut ko vairāk nekā pirmajā acu skatienā šķiet: “Katrs autors centies atklāt savu individuālo skatījumu un izpratni par šo tēmu, fotogrāfijās paužot personīgo pārdzīvojumu, sajūtas un pārdomas. Aicinām arī skatītājus jauno gadu iesākt ar apcerīgu mirkli, baudot fotogrāfijās notverto pārdomu raisīto sajūtu interpretācijas.”

Izstādē piedalās Agris Klestrovs, Gunārs Kopštāls, Ilga Lasmane, Irina Tīre, Iveta Herbsta, Laila Dūna, Liene Ansone, Līga Evaldsone, Ludmila Šmite, Normunds Kaprano, Pēteris Jaunzems, Raimonds Baumanis, Varis Sants un Ziedonis Safronovs.

Izstāde būs skatāma līdz 2. februārim bez maksas.

Informējam, ka izstādes atklāšanas pasākuma laikā tiks veikta fotografēšana un filmēšana. Foto un video materiāli var tikt izvietoti Liepājas pilsētas pašvaldības portālā www.liepaja.lv, Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra mājaslapā www.liepajaskc.lv, kā arī minēto iestāžu sociālo tīklu facebook.comtwitter.com un instagram.com kontos.